skip to Main Content
Wie is Deto eigenlijk?

En hoe zijn ze op het idee gekomen?

Aangezien we allebei al meer dan 18 jaar les geven, hebben we ervaring met het povere schoeisel dat kinderen aankrijgen of soms niet aankrijgen voor de les bewegingsopvoeding. Ouders beseffen vaak niet dat de ‘gymles’ van vroeger er vandaag de dag totaal anders uitziet. We doen al lang niet meer uitsluitend Zweedse gymnastiek. We lopen, doen balsporten, dansen, springen en gaan ook buiten sporten. Dan voldoet die witte klassieke gymschoen niet aan de bewegingsbehoeften van de kinderen.

Bovendien hebben die dingen geen goede pasvorm.

Goede sportschoenen zijn essentieel om blessures en voetkwalen te voorkomen. De Deto gymschoen voldoet aan alle eisen waar een goede kindersportschoen aan moet voldoen. Hij geeft extra stabiliteit en ondersteuning net daar waar de groeiende kindervoeten het hardst  nodig hebben.

  • De troeven van de Deto gymschoen:

De klassieke witte gymschoenen geven niet de vereiste steun voor de huidige sportactiviteiten in de gymzaal en op de speelplaats. Daarom de noodzaak voor dit  uitstekend alternatief dat ook aanbevolen wordt door de Federatie van Belgische Podologen: de Deto gymschoen!

De Deto gymschoenen bieden steun bij elke sport op school.

ONTDEK ALLE VOORDELEN
Uitstekende Aansluiting

Uitstekende aansluiting

De Deto gymschoen sluit dankzij een handige kleefstrook veel beter aan dan de elastische sluiting van een klassieke turnpantoffel.

Extra Stabiliteit

Extra stabiliteit

De niet-indrukbare hielomsluiting zorgt ervoor dat de hiel voldoende steun krijgt. Dit zorgt op zijn beurt voor extra stabiliteit bij het sporten.

Aangepaste Zool

aangepaste zool

De zool van de Deto gymschoen buigt op de juiste plaats (ter hoogte van de tenen), in tegenstelling tot de klassieke gymschoen.

Groeit Mee

Groeit mee

De Deto gymschoen groeit mee met de voeten. Een uitknipbaar kussentje aan de hiel zorgt ervoor dat ze twee schoenmaten meegaan.

Makkelijk Uitneembaar

makkelijk uitneembaar

De binnenzool is makkelijk uitneembaar. Ideaal om op maat gemaakte steunzolen in te leggen.

EVA Inlegzooltje

EVA inlegzooltje

Een EVA inlegzooltje zorgt voor extra demping.

Ondersteuning Van De Voetboog

ondersteuning van de voetboog

Een goede houding is van groot belang voor de groeiende voet. Deze gymschoen zorgt daarom voor voldoende ondersteuning van de voetboog.

De Deto Rups

De Deto rups

Dankzij de getekende rups leren kinderen het verschil tussen de linkervoet en de rechtervoet.

WAAR VIND IK DE DETO GYMSCHOEN

Deto is exclusief verkrijgbaar bij Brantano, zowel online als in alle Brantano winkels. De prijs van de basisversie bedraagt €14,95 en is verkrijgbaar vanaf maat 21/22 t.e.m. maat 41/42.